0492-323256 of 06-22012534  Ook ’s avonds of in het weekend!

Dagje Den Bosch

Dagje Den Bosch 

Dit jaar is het mogelijk om via de steigers,  de St. Jan in Den Bosch,  te beklimmen en op 30 augustus hebben ook wij dat gedaan met een groep. Toepasselijke naam : "de Avontuurlijke klim. Het was een uniek kijkje op de St Jan en op Den Bosch en omgeving.

Voordat we aan de klim begonnen hebben we eerst onder leiding van René Aarden de binnenkant van de St Jan bezocht. René wist ons veel over de geschiedenis van Den Bosch en vooral over de geschiedenis van de St Jan te vertellen. Heel boeiend.  Na de klim nog een rondje om de kerk en een bijzonder bezoek aan het seminarie met leuke anekdotes.

Na de lunch bezochten we de Catharinakerk, waar René orgel heeft gespeeld voor iedereen voordat we gingen varen op de Dieze. We hadden de Vestingroute en zagen de vestingwerken en het Bossche Broek. Erg mooi tijdens het varen was de wandprojectie in het Hellegat, met afbeeldingen van figuren van Jeroen Bosch.

Afsluiting van de dag was bij mij thuis met een hapje en een drankje. Iedereen was het er over eens: Een hele leuke dag, actief, vooral veel dank aan onze gids.

 

Naar het overzicht
Informeer naar de mogelijkheden van individuele reizen op maat
Voor compleet verzorgde meerdaagse bus- en vliegreizen en dagtochten naar bijzondere bestemmingen
Webdesign: De Geus Internet