0492-323256 of 06-22012534  Ook ’s avonds of in het weekend!

Gastenboek

Schrijf een bericht

Dag Jeanne, Ik ben al weer een paar weken thuis van de Lourdesreis en heb daarna nog veel terug gedacht aan de leuke dingen die ik heb gezien en heb mee gemaakt. Ik ben blij dat ik mee ben geweest en heb er van genoten ondanks dat Harrie er niet bij was. In gedachte waren we toch samen in Lourdes.Alles was in een woord geweldig. Bedankt en ‘n lieve groet van mij.Tante Marietje.
Hallo Jeanne,

Bedankt voor de fantastische reis naar Lourdes.
Het was fantastisch, indrukwekkend, maar ook héél gezellig.
We hadden een super gezellige groep mensen.
Fijn dat pastoor Aarden mee is gegaan,mede ook omdat het jou 50ste keer Lourdesreizen was.
Je was een super reisleidster,en hebt alles heel duidelijk, voor iedereen uitgelegd.Alles was goed geregeld.Deze reis is voor herhaling vatbaar. Nogmaals onze dank. Tonnie en Jos van Halen
Jeanne
Thanks so much everything went perfectly!!! You had so many happy travelers!!! Thanks and CHEERS
Jeanne Bedankt voor de mooie reis naar Normandië en met een fijne gezelschap.
Het was weer zeer goed.
Jac en Annie
Een hele leuke en gezellige reis naar Kroatië . Reizen met een groep is weer eens wat anders. Voor herhaling vatbaar. Allemaal dank je wel.
We hebben genoten van onze reis naar Kroatië samen met een hele gezellige groep.Er waren elke dag leuke uitstapjes die werden verzorgd door onze gids Antje die zeer kundig is.Ook zijn we naar de buurlanden Montenegro en Bosnië en Herzegovina geweest.We kijken weer uit naar een volgende reis.
We hebben een gezellige reünie gehad van onze Afrikareis. Nelly bedankt voor de gastvrijheid. Het was geweldig.
Thank you. The trip has been great.
Ik heb even de foto's van onze Africa reis bekeken en dan krijg je weer veel mooie herinneringen aan een mooie goed geregelde reis.Ook bedankt voor de mooi foto reportage .Jeanne en Mart en iedereen die mee geweest is bedankt.We hebben het samen gedaan.Bedankt
Wat hebben we genoten van onze onvergetelijke zuid-Afrika reis! Alles super georganiseerd, en een heel gezellig reisgezelschap. Dankjewel Jeanne en Mart!
Informeer naar de mogelijkheden van individuele reizen op maat
Voor compleet verzorgde meerdaagse bus- en vliegreizen en dagtochten naar bijzondere bestemmingen
Webdesign: De Geus Internet