0492-323256 of 06-22012534  Ook ’s avonds of in het weekend!

Gastenboek

Schrijf een bericht

Wij willen graag nog even zeggen tegen Jeanne en Mart, dat we een geweldige reis naar Rome hebben gehad. Supergoed verzorgd,alles tot in de puntjes geregeld.
Voor het eerst in mijn leven gevlogen, en....het was nog kei mooi ook. We hebben genoten, veel gezien en opgenomen. Veel foto's waar we nog altijd op terug kunnen kijken hoe mooi het was. We hadden weer een hele gezellige groep, en daarmee ook lol gehad. Jeanne en Mart, nogmaals bedankt, en zeker wel weer tot een andere keer, wie weet waarheen. Groetjes Tonnie en Jos van Halen.
Wat een mooie reis naar Rome en goed georganiseerd.
Het was interessant ,gezellig en ontspannen.
Als Jeanne en Mart nog een keer naar Rome gaan dan willen wij deze reis zeker aanbevelen .
Mischien volgend jaar naar Moskou en St.Petersburg.
Bedankt.
Mart en Jeanne wat was het goed georganiseerd we hebben een mooie,fijne,leuke en gezellige vakantie met heel veel lekker eten en mooie fietstochten.
Groetjes van Jo Leenders en Tiny Corsten.
Mart en Jeanne, bedankt voor de mooie en gevarieerde fietsreis naar Noordwijk aan zee. Tot in de puntjes geregeld met verrassende uitstapjes . Wellicht tot een volgende keer. Groeten Harrie en Diny.
En dan is corona de spelbreker voor alle geplande reizen.
Alles wordt terecht geannuleerd.
Gezondheid staat voorop voor iedereen.
Onze reis naar Israël houden we graag tegoed,als het weer kán.
Jeanne, heel veel gezondheid voor jullie,we slepen ons er allemaal wel doorheen. Opnieuw succes als corona ons weer met rust laat.
Tot ziens in betere tijden.
We hebben een geweldige reis naar Suriname gemaakt.Veel gezien en heel veel gedaan samen met een kleine maar heel hechte groep.Het was weer een aparte ervaring.
Hallo ik wil graag iedereen bedanken die de reis naar de USA onvergetelijk heeft gemaakt. De leiding en de gasten.
Reizen doe je samen.
Het was indrukwekkend
Dre
Hallo Jeanne Mart en Maartje,
Bedankt voor de mooie goed georganiseerde reis naar Amerika,we hebben heel veel gezien en genoten van de reis samen met een gezellige groep.Bedankt
Dag Jeanne, Ik ben al weer een paar weken thuis van de Lourdesreis en heb daarna nog veel terug gedacht aan de leuke dingen die ik heb gezien en heb mee gemaakt. Ik ben blij dat ik mee ben geweest en heb er van genoten ondanks dat Harrie er niet bij was. In gedachte waren we toch samen in Lourdes.Alles was in een woord geweldig. Bedankt en ‘n lieve groet van mij.Tante Marietje.
Hallo Jeanne,

Bedankt voor de fantastische reis naar Lourdes.
Het was fantastisch, indrukwekkend, maar ook héél gezellig.
We hadden een super gezellige groep mensen.
Fijn dat pastoor Aarden mee is gegaan,mede ook omdat het jou 50ste keer Lourdesreizen was.
Je was een super reisleidster,en hebt alles heel duidelijk, voor iedereen uitgelegd.Alles was goed geregeld.Deze reis is voor herhaling vatbaar. Nogmaals onze dank. Tonnie en Jos van Halen
Informeer naar de mogelijkheden van individuele reizen op maat
Voor compleet verzorgde meerdaagse bus- en vliegreizen en dagtochten naar bijzondere bestemmingen
Webdesign: De Geus Internet