0492-323256 of 06-22012534  Ook ’s avonds of in het weekend!

Fietsreis in Belgisch Limburg

Gisteren zijn we weer thuis gekomen van de jaarlijkse fietsreis.

Deze keer hebben we gefietst net over de grens in België. Een fantastisch gebied om te gaan fietsen. Heel veel goed aangelegde fietspaden en zeer duidelijke fietsbordjes langs de wegen. Met de groep verbleven we 5 dagen in een mooi hotel,  gelegen midden in Peer. Hotel de Boskar.

We vertrokken op maandagmorgen bij mij thuis. Daar kwam de bus met aanhanger voor de fietsen om iedereen op te halen. In diezelfde voormiddag zijn we nog begonnen aan onze eerste fietsroute met een lekkere stop bij de Frietboetiek in de omgeving van Bree.

Op dag twee ging de route richting Beringen, waar we in de middag een hele interessante rondleiding over het voormalig terrein van de mijnen hebben gehad. Heel indrukwekkend om het verhaal van de mijnwerkers te horen. We hadden een fantastische gids.

De derde dag is iedereen via de Achelse Kluis, via de grensstrook met Nederland, naar Bocholt gefietst. Ook nu weer een excursie. We hebben met Frans onze gids, het Brouwerijmuseum bezocht met natuurlijk aansluitend een lekker biertje van brouwerij Martens.

Op donderdag hebben we de meeste kilometers gemaakt. Een hele mooie route bracht ons naar Bokrijk waar iedereen fietste door het water. Terug via Genk en de heidevelden. Na al het mooie weer van de afgelopen dagen, de eerste spatjes regen.

Op vrijdag, iedereen heel stoer, ondanks de regenbuien, ging op weg naar "fietsen door de bomen". In de middag kwam de fietsbus ons weer ophalen en hebben we samen nog wat gegeten bij mij thuis.

Een geslaagde fietsreis, met gezellige deelnemers, dus samen veel gelachen en plezier gehad. Leuk!

 

 

Naar het overzicht
Informeer naar de mogelijkheden van individuele reizen op maat
Voor compleet verzorgde meerdaagse bus- en vliegreizen en dagtochten naar bijzondere bestemmingen
Webdesign: De Geus Internet