0492-323256 of 06-22012534  Ook ’s avonds of in het weekend!

Griekenland

Kalimera!

Van 6 mei - 13 mei hebben we met een groep van 25 personen een bezoek gebracht aan Griekenland.

Onze reis startte in Athene en van daaruit hebben we de Peloponnesos bezocht.

Een zeer gevarieerde reis.  We hoorden over de Griekse goden met hun tempels, hun kennis, de theaters, de Akropolis en bezochten de plek waar bijna 3000 jaar geleden de eerste Olympische Spelen plaatsvonden. Op de oude atletiekbaan heeft ook onze groep gestreden om de eer.

We bezochten lokale bedrijven, zoals een bedrijf met schapen, we proefden lekkere wijnen bij een wijngaardenier die al veel prijzen had gewonnen, we gingen naar een Ouzo stokerij, een lokale feta kaas makerij, proefden van de honing bij Kleonikie en kregen uitleg op een olijfperserij. 

We werden op onze reis door Griekenland steeds fantastisch begeleid door onze lokale gids Marleen en onze chauffeur Costas. 

Een reis ook wel een beetje in het teken van het lekkere eten van de Grieken. Naast alle lokale specialiteiten natuurlijk ook tzatziki, moussaka, Pita broodjes met souvlaki, lekkere salades etc. Grieken houden van lekker en veel eten.

We hadden een super leuke groep aan deelnemers. Heel veel plezier samen beleefd met elkaar. We kijken terug op een zeer geslaagde week.

 

Naar het overzicht
Informeer naar de mogelijkheden van individuele reizen op maat
Voor compleet verzorgde meerdaagse bus- en vliegreizen en dagtochten naar bijzondere bestemmingen
Webdesign: De Geus Internet