0492-323256 of 06-22012534  Ook ’s avonds of in het weekend!

Reis naar Rome 2021

Van 25 tot 30 oktober hebben we met een groep van 19 personen Rome bezocht.

Het voelde goed om na zo een lange tijd eindelijk weer eens in een vliegtuig te kunnen stappen. Wat hebben we een mooie tijd in Rome gehad.

 

Op de foto's hieronder ziet u een impressie van wat we allemaal hebben bezocht.

Uiteraard op het programma Vaticaanstad met de St. Pieter en het bijbehorende kerkhof van de Nederlanders. Verder de Engelenburcht, de Friezenkerk en het Colloseum. Daarnaast maakten we een wandeling langs het Forum Romanum, de Capitoleinheuvel, het monument van Victor Emmanuel, het Pantheon, de St. Ignatiuskerk, Piazza Navona, de Santa Maria dell'Anima, de Trevi fontein en de Spaanse trappen. Op donderdag gingen we buiten de stad naar de Catacomben. Altijd heel indrukwekkend. Die dag bezochten we ook de Scala Sancta, de kerk van St. Jan van Lateranen en de Santa Maria Maggiore. Samen met onze gids bezochten we op vrijdagmorgen de Vaticaanse musea met Sixtijnse kapel. In de middag ging toen iedereen zelf op pad. Een grote groep heeft de koepel van de St. Pieter beklommen. Een mooie prestatie altijd weer.

S'avonds was het altijd weer gezellig. In Rome konden we zelfs vaak nog buiten op de terassen zitten omdat het zo'n lekker weer was.

Het was super om weer eens in Rome te mogen zijn. Zeker als je zo een groep van heel geinteresseerde en gezellige deelnemers mag begeleiden.

 

 

 

Naar het overzicht
Informeer naar de mogelijkheden van individuele reizen op maat
Voor compleet verzorgde meerdaagse bus- en vliegreizen en dagtochten naar bijzondere bestemmingen
Webdesign: De Geus Internet