0492-323256 of 06-22012534  Ook ’s avonds of in het weekend!

Gastenboek

Schrijf een bericht

Weer thuis van een mooie reis naar polen veel gezien veel gegeten en zoals altijd weer goed verzorgd en gezellige mensen om ons heen .
Jeanne het was weer fantastisch .
Tot de volgende keer.
Als een van de jongste, die mee naar Barcelona ging, kan ik wel zeggen dat we veel gezien, gelachen,gegeten en genoten hebben!
Van de goed verzorgde reis tot aan het reisgezelschap het waren fantastische dagen.
Hoi Jeanne,

Bedankt voor de mooie reis naar Wenen, ook Toon
bedankt, wat een geweldige chauffeur.
we hebben veel moois gezien, ook het gezelschap was heel gezellig, iedereen praat met iedereen.
We kijken uit naar 9 okt., groetjes Ans en Liny
Vergeten door te geven de uitslag van de som van Jo van Dommelen.
3koeien,41schapen,56kippen is 100.
Koe kost 15€.
Schaap 1€.
Kip 0.25.
Bedankt het was allemaal perfect geregeld de reis naar wenen voor mensen die het zelf niet graag meer regelen is het een aanrader om met jouw mee te gaan het was super tot de volgende reis Jo leenders
Hoi Jeanne nog bedankt voor de mooie Reis naar Wenen het was allemaal goed verzorgt en gezellig . We houden het in de gaten voor een volgende keer ik heb er van genoten.
Tot ziens.
Wij zijn met Jeanne mee op reis geweest naar Wenen. Een prachtige reis, heel veel mooie dingen gezien, genoten van het concert in de Hofburg!
Fijne hotels met goede bedden en lekker "veel" eten en een leuk gezelschap. Goede chauffeur!
Wij hebben er van genoten. Jeanne bedankt!
Hartelijke groet van Francien en Rita.
Hoi Jeanne en Mart,
Heel hartelijk dank voor de geweldige reis naar Dubai, wat hebben we genoten, alles tot in de puntjes verzorgd, van de eerste tot de laatste dag.
Ook de groep was gezellig en een zeer bekwame gids. Nogmaals dank voor alles, groetjes Wim en Liny
Hallo Jeanne en Mart
Bedankt voor deze geweldige mooie reis Dubai .Het is een aanrader voor andere.
Martien en Riek
Verslag reis naar Dubai

25 februari: om 11.30 vertrok de bus richting het vliegveld. Nadat we arriveerden op het vliegveld hebben we een lekker hapje gegeten en om 16.45 uur zitten we in het vliegtuig. Om 23.30 uur Nederlandse tijd landen we op Dubai airport.
Dubai tijd is dan 2.30 uur. Koffers ophalen en dan naar de bus met Nederlandse gids. Naar het hotel inmiddels was het 4 uur. Welterusten!!

26 februari : ‘s morgens om 9. 30 ontbijt en daarna om 11 uur met de bus naar het oude Dubai. Grote paleizen en moskeeën gezien en toen gingen we wandelen door het oude Dubai. Met de lunch gingen we met de rondvaartboot varen over de Creek en op de boot uitgebreid warm en koud buffet tot +- 15 00 uur. Vervolgens naar het oude Dubai museum en daarna met de watertaxi een oversteek over de Creek.
Naar de kruiden en goudmarkt en daarna met de bus terug naar het hotel. Om 19.00 uur lekker eten in de zaal en nog even nakaarten over die dag.

27 februari: Om 7 uur ontbijt en om 8 uur met de bus naar een kamelen renbaan gereden en daar even rondgekeken. Daar waren ze kamelen aan het trainen. Supermooi. Toen langs kleine winkeltjes gereden waar alles te koop is wat met kamelen te maken had en vervolgens even langs een koeienfarm. Allemaal koeien uit Friesland. Even later bij een benzinestation een korte pauze en om 10.45 reden we verder. Nog even een stop een klein winkeltje waar je kamelenmelk kon kopen en daarna gingen we om 12.00 uur in een Arabisch restaurant midden in de oase eten. (lekker) Om 14.45 gingen we naar een groot museum en daarna naar de kamelen en geitenmarkt. Toen weer met de bus terug naar het hotel waar we om 18.45 uur aankwamen. Daarna eten en lekker nakletsen onder het genot van een drankje.

28 februari: Om 8.30 ontbijt. Om 9.30 uur met de bus. We gingen naar Jumeira beach, daar staat het Burj-al-Arab hotel, van 300 m hoog, geweldig mooi gelegen aan de Arabische Golf. Daarna naar het palmeiland en toen met de monorail op 10m hoogte van a naar beter. Geweldig mooi. Er wordt heel veel gebouwd. In Dubai wonen 2 miljoen mensen. Om 13.30 uur gingen we lunchen in
de Dubaimall waar ook de Burj Khalifa staat. 828m hoog en heel mooi om te zien. We gingen het winkelcentrum in, het grootste van de wereld( met zeer groot aquarium, een schaatsbaan en een waterval). Om15.45 uur gingen we in de grote toren in naar de 124ste verdieping.
In 1 minuut naar 400m geweldig. Skon, we keken onze ogen uit en om18.30 zijn we naar de fonteinenshow gegaan waar elk half uur een licht en watershow plaats vond. Daarna gingen we met taxi's terug naar het hotel. Eten en nabuurten, kei gezellig.

29 februari : om 7 uur ontbijt en om 8 uur met de bus richting Abu Dhabi, gelegen +- 130 km van Dubai. Om 10 uur naar Sheikh al Zayed moskee, een van de grootste moskeeën van de wereld, plaats voor 7000 mensen om te bidden.
De vrouwen gesluierd en toen helemaal de moskee bezichtigt. Prachtig mooi. Van 11.45 tot 12.15 uur naar het museum van de Sheikh Zayed Galeries en daarna naar de Mall (winkelcentrum)om te eten. Daarna foto’s maken van paleizen en vervolgens gingen we naar het Yas Marina circuit van Abu Dhabi met een haven erbij. Zeer mooi. Toen gingen we naar het Ferrari park en dat is genieten!
Daarna weer met de bus terug naar het hotel waar we om 17.45 aankwamen.

1 maart: vrije voormiddag. Iedereen kon zelf kiezen wat te doen. Om 13.00uur eten want om15.30 gaan we op woestijnsafari met 6 personen in een S U V Toyota Landcruiser crossen. Kei gaaf.
Na ongeveer een uur gecrost te hebben maken we een stop voor de zonsondergang. We kwamen aan in het kamp van Arabische –night. Daar hebben we gebarbecued, kamelen gereden. Een heel mooi spektakel en om 10 uur in de avond, reden we weer terug naar het hotel.
Nog even nabuurten en dan te bed (zware dag).

2 maart: om 7 uur ontbijt en om 8 uur met de bus naar Dubai airport. We hebben afscheid genomen van onze gids. Toen inchecken en nog even door de winkel van de luchthaven. Om11.15 uur gaan we in het vliegtuig van Air Europa. Om +- 12 uur stegen we op en we zijn om 15.50 geland. Daarna met de bus naar Velden waar een lekkere maaltijd klaarstond. Allemaal goed gegeten op naar Volkel waar we om 21.10 aankwamen. Daarna afscheid genomen van de hele gezellige groep.

Jeanne en Mart heel hartelijk bedankt voor de mooie en geweldige dagen in Dubai. Prima organisatie.
Groeten Rieky en Theo.
Informeer naar de mogelijkheden van individuele reizen op maat
Voor compleet verzorgde meerdaagse bus- en vliegreizen en dagtochten naar bijzondere bestemmingen
Webdesign: De Geus Internet